Reverzna osmoza

Када имате ужурбан успешан ресторан или хотел, требају вам висококвалитетни састојци по повољним ценама. Одржавање маржи значи осигурати да све ефикасно функционише од вашег тима до ваше опреме.

Добар квалитет воде је важан фактор који пружа дуготрајност ваше опреме, као и висококвалитетни састојак. Пружамо низ третмана воде од омекшавања воде у подручјима са тврдом водом до уклањања високих нивоа метала и соли како бисмо створили питку воду са побољшаним укусом.

Наше технологије укључују реверзну осмозу која филтрира воду помоћу напредне мембранске технологије за уклањање нечистоћа до омекшивача воде који уклањају каменац.

Тврда вода може оставити мрље на стакленом посуђу и прибору за јело, повећавајући време рада потребно за њихово блистање. Такође може повећати потрошњу енергије и детерџента током процеса прања. Накупљање каменца такође оштећује машине за прање посуђа и парне апарате, повећавајући застоје за одржавање и значајно смањујући њихов радни век. Само 1 мм скале на унутрашњости цеви, парника и машина за прање посуђа може вам повећати рачун за енергију за 7%.

Ако воду доводите из градске мреже, укус може често да варира. Можда ћете морати да размислите и о побољшању конзистентности укуса ваше воде кроз наше напредне системе филтрирања. У ваш ресторан или хотел можемо да унесемо наше богато искуство у побољшању укуса у индустрији хране и пића. Без обзира да ли сте ресторан, кетеринг, гастро паб или брза достава хране, хотел, мотел или било која друга категорија смештаја, позовите наш тим да вам помогне да смањите оперативне трошкове и побољшате резултат.