Poljoprivreda tretmani vode

Pitanje prečišćavanja vode s kojima se danas suočava poljoprivreda, odnosno polprivredno tržište uključuju sve veću potražnju za vodom za navodnjavanje, ugrožen kvalitet vode, opadajuće dostupnosti i proširene državne propise.

Izvori vode koji se tradicionalno koriste u poljoprivrednim uslovima podzemne vode, bunare, površinske vode, pravilno prečišćene komunalne i industrijske otpadne vode, kao i tečno đubrivo uskladišteno u lagunama na mestu kod velikih mlekara i svinja. Skladištenje, tretiranje i rukovanje stajnjakom i mleka, glavni su problemi sa kojima se suočavaju ovi segmenti tržišta poljoprivrednih proizvođača.

Takođe postoje problemi i propisi o prečišćavanju vode koji se suočavaju sa segmentom tržišta prerađivača povrća i voća, a koji uključuju pranje povrća - voća i reciklažu otpadnih voda, a koji se moraju rešiti.

Rešenja za tretman vode u poljoprivredi

Kompanija Tehnomed Vam pruža prilagođena, potpuno integrisana rešenja za tretman vode, pumpanje, navodnjavanje i upravljanje vodama, prilagođena projektima - aplikacijama, koje služe poljoprivrednim tržištima.

Tehnologije za prečišćavanje vode koje se koriste na poljoprivrednim tržištima su:

Filtracija
Biološki tretman
Mešanje - Aeracija
Ultrafiltracija
Reverzna osmoza
Dezinfekcija

Aparat za dijalizu cena

Sistemi hemodijalize

Aparati za dijalizu poslednje generacije. Prodaja, servis i održavanje aparata za hemodijalizu.

Reverzna osmoza cena

Tretmani vode

Prodaja filtera za vodu , ugradnja i održavanje uređaja za reverznu osmozu, industrijski tretmani vode.