Veličina kućišta filtera za vodu

kuciste filtera za voduIako postoje specijalni filteri, većina kućište filtera za vodu je napravljena u jednoj od nekoliko standardnih veličina:

  • 2,5” x 10” za male sisteme
  • 2,5” x 20” za veće sisteme ili mala domaćinstva
  • 4,5” x 10” za male i srednje kuće i mala preduzeća
  • 4,5” x 20” za celu kuću i komercijalne sisteme
  • Priključak 1/2 cola, 1 col, 3/4 cola

Nudeći opcije kućišta filtera kertridža -patrona u standardnim veličinama, Tehnomed vam pomaže da uštedite novac. Ako niste sigurni koji je filter najbolji za vas, pozovite jednog od naših stručnjaka za vodu na 069 245 25 46

Delovi kućišta filtera za vodu

filter kućište za vodu duploStandardno kućište filtera za vodu sastoji se od tri dela: poklopca filtera, rezervoara filtera i uloška filtera. Uložak je plastični kontejner koji je napravljen da drži kertridž - patron na mestu i kanališe vodu kroz njega po potrebi. Poklopac filtera omogućava da voda pravilno teče u i iz korita. Unutar rezervoara možete staviti bilo koji filter kertridž koji odgovara, uključujući filtere za sediment ili filter sa aktivnim ugljem. Neka kućišta filtera se prodaju sa priloženim kertridžima, ali je lako pronaći one koji vam omogućavaju da izaberete sopstveni tip filtera.

Unutar rezervoara ćete pronaći mali jezičak i zaptivni prsten koji će držati dno filtera kertridža na mestu i zapečatiti ga. Sličan jezičak se može naći na donjoj strani poklopca filtera za držanje vrha kertridža na mestu. Oko vrha rezervoara, gde se povezuje sa poklopcem filtera, naći ćete gumeni O-prsten koji pomaže da se dva dela zaptive i eliminišu curenje.

Kućišta filtera za vodu dolaze u nekoliko boja, uključujući belu, plavu, crvenu i prozirnu, pri čemu boja često označava za šta se koriste. Crveni rezervoar i poklopac, na primer, mogu ukazivati na to da je filter dizajniran za filtriranje tople vode. Poklopci filtera su obično crni ili beli.

Kućište za vodu sa dvostrukim i trostrukim filterima DUPLEX

kućišta za vodu filteriAko vam je potrebno nekoliko različitih filtera za vodu, bilo da imaju sve manje mikronske ocene za finu filtraciju ili koji sadrže različite tipove filtera za uklanjanje niza zagađivača iz vaše vode, možda ćete želeti da koristite kućište filtera sa duplex iili trostrukim kertridžima (dupli, trodupli). Ovaj tip kućišta omogućava da se dva ili tri rezervoara pričvrste na jedan zajednički poklopac filtera. Odabir kućišta filtera sa više rezervoara često nije samo praktičniji, držanje svih filtera zajedno i svakom pristupu, takođe može pomoći da se osigura da voda prolazi kroz filtere u potrebnoj progresiji.

Kućni i komercijalni filteri

Iako kućna i komercijalna kućišta filtera za vodu rade u osnovi istu stvar, postoje neke razlike. Mnoga komercijalna kućišta imaju rezervoar koji je providan ili providan tako da možete videti da filter radi ispravno. Ovaj tip rezervoara se takođe može koristiti sa filterima koji menjaju boju ili na drugi način vizuelno ukazuju kada ih treba promeniti. Neka kućišta komercijalnog kvaliteta uključuju dugme za smanjenje pritiska koje se može koristiti ako je pritisak u rezervoaru previsok i kućište curi.

POGLEDAJTE CENE I SPECIFIKACIJE KUĆIŠTA FILTERA ZA:

Aparat za dijalizu cena

Sistemi hemodijalize

Aparati za dijalizu poslednje generacije. Prodaja, servis i održavanje aparata za hemodijalizu.

Reverzna osmoza cena

Tretmani vode

Prodaja filtera za vodu , ugradnja i održavanje uređaja za reverznu osmozu, industrijski tretmani vode.