Reverzna osmoza za bolnice i hemodijalizu

Tretmani vode za bolnice

Firma Tehnomed osigurava da naši sistemi za prečišćavanje vode udovoljavaju svim najstrožim standardima za bilo koju primenu, uključujući veliku upotrebu u bolnicama. Naši sistemi reverzne osmoze idealni su za stvaranje besprekorne i nezagađene vode. Naši visokokvalitetni moduli proizvode ultra čistu vodu kako bi zadovoljili potražnju za vodom visoke čistoće u bolničkoj industriji. Obavezujemo se da zdravstvenim ustanovama pružimo prvoklasnu vodu, jer će ona direktno uticati na dobrobit vaših pacijenata. Ispunjavamo zahteve bolnica širom Srbije kako bismo osigurali visok nivo sigurnosti za sve zdravstvene radnike i posetioce. Naša rešenja za prečišćavanje vode u bolnici osmišljena su tako da ispunjavaju standarde usklađenosti, minimiziraju troškove i pružaju prilagođeni kvalitet vode za specifične potrebe vašeg objekta.

Reverzna osmoza i hemodijaliza - Rešenja

Sa instaliranom bazom u bolnicama, privatnim organizacijama i laboratorijama širom zemlje, vodeći smo dobavljač naprednih sistema za prečišćavanje vode u zdravstvu. Nudimo rešenja za bubrežnu dijalizu, uključujući kompaktne sisteme za kućnu upotrebu i sisteme velike zapremine za višekrevetna odeljenja, kao i napredne sisteme za prečišćavanje vode za odeljenja za hranjenje kliničkih analizatora, dekontaminaciju i sterilne usluge.

 • Reverzna osmoza

  Reverzna osmoza koristi postupak kojim se preokreće protok vode u prirodnom procesu osmoze, tako da voda prelazi iz koncentrisanijeg rastvora u razređeniji rastvor kroz polupropusnu membranu. Pre i post filtri su često ugrađeni zajedno sa membranom reverzne osmoze.
  Filter reverzne osmoze ima veličinu pora probližno 0,0001 mikrona
  Reverzna osmoza ima vrlo visoku efikasnost u uklanjanju protozoa.
  Sistemi reverzne osmoze imaju vrlo veliku efikasnost u uklanjanju bakterija.
  Reverzna osmoza ima vrlo visoku efikasnost u uklanjanju virusa.
  Sistemi reverzne osmoze ukloniće uobičajene hemijske zagađivače (joni metala, vodene soli, ...), uključujući natrijum, hlorid, bakar, hrom i olovo a može samnjiti arsen, fluorid, radijum, sulfat, kalcijum, magnezijum, kalijum, nitrat i fosfor.
 • Firma TEHNOMED se bavi prodajom, ugradnjom i održavanjem sistema za reverznu osmozu, kako onih kućnih, tako i kompleksnijih industrijskih sistema.