Ugradni filter za vodu slavinu sudoperu

KUĆNI UGRADNI FILTERI - BOKALI ZA VODU ZA SLAVINU

Depural filter, je filter vode za pice koji je dizajniran da se direktno konektuje na kuhinjsku slavinu. Poseduje univerzalni konektor za direktno povezivanje na skoro sve tipove slavina. DEPURAL je filter koji kada je to potrebno može da se konektuje ili ukloni sa sudopere i takođe zahteva jako malo prostora za instaliranje. DEPURAL je proizveden od termoplastičnog netoksičnog materijala, i kao takav se može koristiti za filtriranje vode. DEPURAL za filtriranje vode može da koristi model patrona FA 10 koji se sastoji od finih polipropilenskih vlakana koji uklanja mehaničke nečistoće, pesak iz vode. Ovim procesom dobija se čista i sigurna voda za piće. DEPURAL takođe može koristiti i druge tipove patrona u zavisnosti od toga šta i koliko hoćemo da uklonimo iz vode. 

Uz kupljeni filter možete izabrati i jedan od patrona (ukoliko ih imamo na stanju):
Ovo su neki od patrona pa se možete odlučiti za onaj koji Vam najviše odgovara, a ukoliko niste sigurni koji je odgovarajući patromn za Vas, pozovite nas i konsultujte se sa nama.

Kućni filter za vodu FA 10

Polipropilenska vlakna koja vrše filtriranje od 5 do 25 mikrona. Uklanja mehaničke nečistoće, pesak i talog, uživajte u čistoj vodi. Zameniti patron svakih na 3 do 6 meseci. 

Keramički filter AB 10

Keramički. Filtriranje do 0.45 mikrona. Antibakterijski patron koji takođe vrši fino filtriranje za sigurnu i kristalno čistu vodu. Oprati površinski sloj patrona svakih 3 meseca, a patron zameniti od 6 do 12 meseci.

Filter za vodu sa aktivnim ugljem CA-SE 10 0,3mcr/ CA-SE 10 5mcr

Aktivni ugalj. Filtriranje 0,3 i 5 mcr. Uklanja hlor i razne otrove za sigurnu, čistu i zdravu vodu.

Filter PP 110/ CPP 110

Fino presovana polipropilenska vlakna. Filtriranje 5 i 25 mcr. Uklanja mehaničke nečistoće, pesak i talog, uživajte u čistoj vodi. Zameniti patron svakih na 3 do 6 meseci.

Prenosivi filter za voduGORNJI FILTERI VODE SU POKRETNI KUĆNI UREĐAJI KOJI SE MOGU LAKO PRENOSITI, SKLOPITI I INSTALIRATI U SVAKOM UMIVAONIKU, SUDOPERI ILI SLAVINI, BEZ PROFESIONALNE POMOĆI
Povezani sa širokim spektrom kertridža, oni mogu rešiti probleme, kao što su prisustvo mirisa, ukusa i bakterijskog naboja koji se uklanjaju, i, generalno, pogoduju poboljšanju kvaliteta vode.
Kućišta pokretnih filtera iznad sudopera prisutna su na tržištu u Single verziji sa standardnom bazom koja mu daje maksimalnu stabilnost, komplet za ugradnju i univerzalni adapter za povezivanje na sve vrste slavina.
Filteri za pitku vodu za kućnu upotrebu koriste se sa kertridžima SKS sa standardnim ravnim zaptivkama (DOE) i visinom od 10 inča.
Razvijeni su i dizajnirani od materijala koji su pogodni za kontakt sa vodom namenjenom za ljudsku upotrebu, otporni na koroziju.

Kućni ugradni filteri za vodu - prednosti

filter za slavinu sudoperuAtoksični materijali, pogodni za pitku vodu
Filtracija vode iz slavine
Jednostavna i brza instalacija pomoću univerzalnog kompleta za povezivanje
Dizajn pogodan za različite vrste sudopera i slavina
Širok asortiman dodatne opreme
Lako prenosivi
Mogu se ugraditi na svaku slavinu
Pogodni za putovanja, vikendice i ostala mesta na kojima vam je neophodna pijaća voda.

 

CENA: 1.200 din
(do isteka zaliha)