Reverzna osmoza za restoran hotel

Hoteli i Restorani - Sistemi za prečišćavanje voda

Ako imate užurban uspešan restoran ili hotel, trebaju vam visokokvalitetni sastojci po povoljnim cenama. Održavanje marži znači osigurati da sve efikasno funkcioniše od vašeg tima do vaše opreme.

Dobar kvalitet vode je važan faktor koji pruža dugotrajnost vaše opreme, kao i visokokvalitetni sastojak kada su u pitanju hoteli i restorani. Pružamo niz tretmana vode od omekšavanja vode u područjima sa tvrdim vodama do uklanjanja visokih nivoa metala i soli kako bismo stvorili pitku vodu sa poboljšanim ukusom.

Naše tehnologije uključuju reverznu osmozu koja filtrira vodu pomoću naprednih membranskih tehnologija za uklanjanje nečistoća do omekšivača vode koji uklanjaju kamenac.
Tvrda voda može da ostavi mrlje na staklenom posuđu i priboru za jelo, povećavajući vreme rada potrebno za njihovo blistanje. Takocđe može povećati potrošnju energija i deterdženta tokom procesa rada. Nakupljanje kamenca takođe oštećiuja mašine za pranje posuđa i parne aparata, povećavajući zastoje za održavanje i značajno smanjujući njihovo radni vek. Samo 1 mm skale na unutrašnjosti cevi, parnika i mašine za pranje posuđa može vam povećati račun za energiju za 7%.

Rešenja za tretman vode

Ako vodu dovodite iz gradske mreže, ukus često može da varira. Možda ćete morati da razmislite i o pobošnjavanju konzistentnosti ukusa vaše vode kroz naš napredni sistem filtriranja. U vašem restoranu ili hotelu možemo da unesemo naše bogato iskustvo u poboljšanju ukusa u industriji hrane i pića. Bez obzira da li ste restoran, ketering, gastro pab ili brza hrana, hotel, motel ili bilo koja druga kategorija smeštaja, pozovite naš tim da vam pomogne da smanjite operativne troške i poboljšate rezultat.

Апарат за дијализу

Системи дијализе

Апарати за дијализу последње генерације.

Реверсна осмоза цена

Третман воде

Продаја, уградња и одржавање уређаја за реверсну осмозу