Ugradi filteri za vodu za slavine

FILTERI ZA VODU ZA SLAVINE - ISKUSTVA

Da li ste znali da neki modeli slavina sa reverznom osmozom mogu ukloniti do 70 različitih vrsta zagađivača?

Zašto vam je potreban filter za slavinu?

Pre svega, treba da odgovorite na ovo pitanje. Analizirali smo naše tržište, gde oko 98% stanovništva danas ima pristup pitkoj čistoj vodi iz česme. To znači da su glavni razlozi za upotrebu filtera za vodu uglavnom:

  • Poboljšanje ukusa vode uklanjanjem hlora, smanjenjem kamenca i drugih elemenata koji doprinose lošem mirisu i ukusu.
  • Zaštita od mogućih zagađivača u cevima, nusproizvoda hlora (THM - trihalometani) i mikroplastike.

Postoje i drugi problemi sa vodom ograničeni na mali deo domaćinstava kao što su arsen, nitrat, uranijum, fluorid i teški metali poput olova, ali to su izuzeci. U većini slučajeva to ne predstavlja rizik za vaše zdravlje, a ako jesu, lokalno vodovodno preduzeće je dužno da vas o tome obavesti.

Kakav filter za vodu vam je neophodan u kući?

Kada zaključite za šta želite filter, vreme je da odlučite koji filter vam je potreban. Za 95% domaćinstava dovoljan je filter za kuću upotrebu, kao što je filter za slavinu ili ugradni filter za slavinu. Oni su mnogo pristupačniji od sistema za filtriranje cele kuće. Obično kortiste granulirani aktivni ugalj ili blokove uglja, ponekad u kombinaciji sa drugim tehnologijama filtriranja.

Filteri za vodu za slavinu, ugradni filteri ili reverzna osmoza?

Ako voda iz slavine u vašem području nije bezbedna za piće, ugradni filteri za vodu za slavinu možda nisu pravo rešenje. Možda ćete želeti da razmotrite kombinaciju drugih tehnologija kao što su jonska razmena, reverzna osmoza i UV svetlost. Obično se montiraju ispod umivaonika ili sudopere, veoma su tihi i ne zauzimaju puno mesta. Za montažu filtera za celu kuću, odnosno za sistem reverzne osmoze potreban je profesionalni vodoinstalater da ih instalira i vrši održavanje.

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica oko prečišćavanja vode u kući ili stanu, pozovite nas, i mi ćemo Vam besplatno dati svaku vrstu saveta, ako je potrebno izaći na teren i predložiti najoptimalnija rešenja za tretman vode.

Šta je princip rada i koja je cena reverzne osmoze?

Aparat za dijalizu cena

Sistemi hemodijalize

Aparati za dijalizu poslednje generacije. Prodaja, servis i održavanje aparata za hemodijalizu.

Reverzna osmoza cena

Tretmani vode

Prodaja filtera za vodu , ugradnja i održavanje uređaja za reverznu osmozu, industrijski tretmani vode.