Reverzna osmoza za restoran hotel

Hoteli i Restorani - Sistemi za prečišćavanje voda

Ako imate užurban uspešan restoran ili hotel, trebaju vam visokokvalitetni sastojci po povoljnim cenama. Održavanje marži znači osigurati da sve efikasno funkcioniše od vašeg tima do vaše opreme.

Dobar kvalitet vode je važan faktor koji pruža dugotrajnost vaše opreme, kao i visokokvalitetni sastojak kada su u pitanju hoteli i restorani. Pružamo niz tretmana vode od omekšavanja vode u područjima sa tvrdim vodama do uklanjanja visokih nivoa metala i soli kako bismo stvorili pitku vodu sa poboljšanim ukusom.

Naše tehnologije uključuju reverznu osmozu koja filtrira vodu pomoću naprednih membranskih tehnologija za uklanjanje nečistoća do omekšivača vode koji uklanjaju kamenac.
Tvrda voda može da ostavi mrlje na staklenom posuđu i priboru za jelo, povećavajući vreme rada potrebno za njihovo blistanje. Takocđe može povećati potrošnju energija i deterdženta tokom procesa rada. Nakupljanje kamenca takođe oštećiuja mašine za pranje posuđa i parne aparata, povećavajući zastoje za održavanje i značajno smanjujući njihovo radni vek. Samo 1 mm skale na unutrašnjosti cevi, parnika i mašine za pranje posuđa može vam povećati račun za energiju za 7%.

Rešenja za tretman vode

Ako vodu dovodite iz gradske mreže, ukus često može da varira. Možda ćete morati da razmislite i o pobošnjavanju konzistentnosti ukusa vaše vode kroz naš napredni sistem filtriranja. U vašem restoranu ili hotelu možemo da unesemo naše bogato iskustvo u poboljšanju ukusa u industriji hrane i pića. Bez obzira da li ste restoran, ketering, gastro pab ili brza hrana, hotel, motel ili bilo koja druga kategorija smeštaja, pozovite naš tim da vam pomogne da smanjite operativne troške i poboljšate rezultat.

Bunari | Prečišćavanje vode iz bunara | Filteri za bunarsku vodu

Prečišćavanje bunarske vode je jedan od najzahtevnijih vidova filtracije vode.

Za adekvatno konfigurisanje filtera za bunarsku vodu veoma je važno da se pre toga uradi biološko-hemijska analiza vode.

FILTERI ZA BUNARE

Bunarska voda u zavisnosti od lokacije uglavnom obiluje standardnim zagađivačima vode kao što su Organske materije, Gvožđe i Mangan, Nitrati i Nitriti, Amonijak, povišena elektroprovodljivost, visok stepen tvrdoće vode isl. Često je u bunarskoj vodi prisutan ne mali broj različitih mikroorganizama štetnih po ljudsko zdravlje.

Bunari su izeuzetno važni za sva društva. Na mnogim mestima bunari još uvek pružaju pouzdanu i obilnu zalihu vode za kućnu upotrebu, navodnjavanje i industriju. Tamo gde je površinske vode malo, kao što su pustinje, ljudi ne bi mogli preživeti i napredovati bez podzemnih voda, tako da koriste bunare kako bi došli do istih.

Po načinu gradnje bunari za vodu mogu biti:

Кopani bunari

Bunar (objekat) za javno snabdevanje stanovništva vodom za piće koji nastaje kopanjem zemljišta do vodonosnog sloja i koji je ozidan kamenom ili ciglom, obložen slojem gline ili betonskim prstenovima.

Cevni bunari

Cevni bunar je svaki bunar iz koga se voda dobija pobijanjem izbušene cevi koja ulazi u vodonosni sloj.

Bušeni bunari

U zavisnosti od izdani koje koriste, bunari za vodu mogu biti obični, arteski - bunari pod pritiskom i subarteski bunari.

Arteski bunar

Arteski bunar je cevni bunar iz koga voda prirodnim putem izbija iznad površine zemlje.

Subarteški bunar

Subarteški bunar je cevni bunar iz kojeg se voda odgovarajućim sistemom izvlači pod propisanim higijenskim uslovima iznad površine zemlje.

Dezinfekcija vode za piće iz bunara ima za cilj da ukloni patogene i uslovno patogene mikroorganizme, i može se obavljati 1 do 2 puta godišnje, odnosno vanredno, u slučajevima mikrobiološke neispravnosti vode.

IMATE PROBLEM?

Ukoliko razmišljate o prečišćavanju vašeg bunara, pozovite nas i mi ćemo vam besplano dati odgovore na sva vaša pitanja i predložiti konfiguraciju, odnosno odgovarajući tretman vode za vaš bunar.