Reverzna osmoza za bolnice i hemodijalizu

Tretmani vode za bolnice

Firma Tehnomed osigurava da naši sistemi za prečišćavanje vode udovoljavaju svim najstrožim standardima za bilo koju primenu, uključujući veliku upotrebu u bolnicama. Naši sistemi reverzne osmoze idealni su za stvaranje besprekorne i nezagađene vode. Naši visokokvalitetni moduli proizvode ultra čistu vodu kako bi zadovoljili potražnju za vodom visoke čistoće u bolničkoj industriji. Obavezujemo se da zdravstvenim ustanovama pružimo prvoklasnu vodu, jer će ona direktno uticati na dobrobit vaših pacijenata. Ispunjavamo zahteve bolnica širom Srbije kako bismo osigurali visok nivo sigurnosti za sve zdravstvene radnike i posetioce. Naša rešenja za prečišćavanje vode u bolnici osmišljena su tako da ispunjavaju standarde usklađenosti, minimiziraju troškove i pružaju prilagođeni kvalitet vode za specifične potrebe vašeg objekta.

Reverzna osmoza i hemodijaliza - Rešenja

Sa instaliranom bazom u bolnicama, privatnim organizacijama i laboratorijama širom zemlje, vodeći smo dobavljač naprednih sistema za prečišćavanje vode u zdravstvu. Nudimo rešenja za bubrežnu dijalizu, uključujući kompaktne sisteme za kućnu upotrebu i sisteme velike zapremine za višekrevetna odeljenja, kao i napredne sisteme za prečišćavanje vode za odeljenja za hranjenje kliničkih analizatora, dekontaminaciju i sterilne usluge.

Bunari | Prečišćavanje vode iz bunara | Filteri za bunarsku vodu

Prečišćavanje bunarske vode je jedan od najzahtevnijih vidova filtracije vode.

Za adekvatno konfigurisanje filtera za bunarsku vodu veoma je važno da se pre toga uradi biološko-hemijska analiza vode.

FILTERI ZA BUNARE

Bunarska voda u zavisnosti od lokacije uglavnom obiluje standardnim zagađivačima vode kao što su Organske materije, Gvožđe i Mangan, Nitrati i Nitriti, Amonijak, povišena elektroprovodljivost, visok stepen tvrdoće vode isl. Često je u bunarskoj vodi prisutan ne mali broj različitih mikroorganizama štetnih po ljudsko zdravlje.

Bunari su izeuzetno važni za sva društva. Na mnogim mestima bunari još uvek pružaju pouzdanu i obilnu zalihu vode za kućnu upotrebu, navodnjavanje i industriju. Tamo gde je površinske vode malo, kao što su pustinje, ljudi ne bi mogli preživeti i napredovati bez podzemnih voda, tako da koriste bunare kako bi došli do istih.

Po načinu gradnje bunari za vodu mogu biti:

Кopani bunari

Bunar (objekat) za javno snabdevanje stanovništva vodom za piće koji nastaje kopanjem zemljišta do vodonosnog sloja i koji je ozidan kamenom ili ciglom, obložen slojem gline ili betonskim prstenovima.

Cevni bunari

Cevni bunar je svaki bunar iz koga se voda dobija pobijanjem izbušene cevi koja ulazi u vodonosni sloj.

Bušeni bunari

U zavisnosti od izdani koje koriste, bunari za vodu mogu biti obični, arteski - bunari pod pritiskom i subarteski bunari.

Arteski bunar

Arteski bunar je cevni bunar iz koga voda prirodnim putem izbija iznad površine zemlje.

Subarteški bunar

Subarteški bunar je cevni bunar iz kojeg se voda odgovarajućim sistemom izvlači pod propisanim higijenskim uslovima iznad površine zemlje.

Dezinfekcija vode za piće iz bunara ima za cilj da ukloni patogene i uslovno patogene mikroorganizme, i može se obavljati 1 do 2 puta godišnje, odnosno vanredno, u slučajevima mikrobiološke neispravnosti vode.

IMATE PROBLEM?

Ukoliko razmišljate o prečišćavanju vašeg bunara, pozovite nas i mi ćemo vam besplano dati odgovore na sva vaša pitanja i predložiti konfiguraciju, odnosno odgovarajući tretman vode za vaš bunar.